Nyheder 2021

18-04-2021 20:16:08
U14 Drenge liga 4 første kamp i Forår 2021
U14 Drenge liga 4 første kamp i Forår 2021 spillede i eftermiddag sin første kamp i turneringen mod Kolding B. Tabte lidt stort 0-5. Havde fortjent bedre. Holdet startede op i nye trøjer skænket af Get2Sport.
12-04-2021 11:17:23
Kommende IF92 kampe/oversigt 12.4.-18.4.
Følgende kampe/oversigt .........
10-04-2021 23:35:51
Serie 1 tabte stort i eftermiddag på Skibhøj Anlæg
Serie 1 tabte stort i eftermiddag på Skibhøj Anlæg til Bov IF med 5-0. Ved pausen 0-0. To hjørnespark kort efter hinanden godt inde i 2. halvleg gav gæsterne føringen 2-0, og så var kampen afgjort. Bov IF scorede yderligere tre mål hvor kræfterne hos IF92 slap op.
09-04-2021 17:14:51
Serie 1 spiller i morgen(lørdag) første turneringskamp Forår 2021
Serie 1 spiller i morgen lørdag kl. 14,00 første turneringskamp på Skibhøj Anlæg mod Bov IF.
06-04-2021 13:30:05
Kommende IF92 kampe/oversigt 6.4.-11.4.
04-04-2021 12:25:54
IF92 Træningstider Forår 2021
IF92 Træningstider Forår 2021 oversigt....Gældende fra tirsdag 6.4.
28-03-2021 15:43:39
Kommende IF92 kampe 29.3.-5.4.(Påskeugen)
24-03-2021 09:56:42
Ungdom i Skibhøj starter træning op igen fra på mandag den 29.3.
Ungdom i Skibhøj starter op igen med træning fra på mandag den 29.3. efter at have været nedlukket i 3 uger grundet Corona i vores område.
22-03-2021 12:31:41
Kommende IF92 kampe/oversigt 22.3.-28.3.
Følgende kampe/oversigt .........NB. Der vil løbende blive noteret på oversigten hvis kampene grundet Corona i området ikke vil blive spillet.Følgende nyt: Ungdom i skibhøj kampe er alle aflyst, idet vi først om alt går vel kan komme i gang med fodbold fra på mandag.
15-03-2021 10:52:31
Kommende IF92 kampe/oversigt 15.3.-21.3.
Følgende kampe/oversigt ......... NB. Grundet lukning af Præstegårdsskolen til foreløbigt 23. Marts grundet Coruna på skolen er kampene i ungdom aflyst den kommende weekend.