IF92 Ordinær Generalforsamling 2021 finder sted onsdag 16.6. kl.19
IF92 Ordinær Generalforsamling 2021 finder sted onsdag 16.6. kl. 19 i Klubhuset Veldtofte.
09-05-2021 20:42:38
Serie 1 tabte stort i Haderslev
Serie 1 havde bange anelser inden kampen i eftermiddag mod rækkens tophold Haderslev FK i Haderslev. Det gik rimeligt i starten af kampen, men da Haderslev FK kom til scoring gik det galt for holdet. 3-0 ved halvleg, og yderligere 4-0 i 2. halvleg, så et nederlag på 7-0 blev det til.
03-05-2021 11:58:14
Nedlukning i Jerne Sogn i denne uge
Esbjerg Kommune har midlertidigt besluttet at nedlukke Jerne sogn med øjeblikkelig virkning jævnfør de gældende regler for automatisk nedlukning af sogne. Dette gælder ikke for udendørs aktivitet. Så vi kan fortsætte med træning og kamp i Veldtofte og Skibhøj.
03-05-2021 10:05:46
Kommende IF92 kampe/oversigt 3.5.-9.5.
Følgende kampe/oversigt .........
02-05-2021 10:23:08
Serie 1 tabte lørdag eftermiddag på Skibhøj Anlæg
Serie 1 tabte lørdag eftermiddag tl Seest B 4-1 på Skibhøj Anlæg. Ved pausen 0-3 og dermed var kampen reelt afgjort. I 2. halvleg scorede begge hold et mål.
28-04-2021 12:54:48
Serie 1 kampen i aften udsat
Serie 1 kampen i aften på Skibhøj Anlæg udsat grundet Corona i IF92 truppen.
26-04-2021 10:29:31
Kommende IF92 kampe/oversigt 26.4.-2.5.
20-04-2021 22:51:21
Flot sejr til Serie 1 i aften
Serie 1 spillede i aften udsat kamp mod Broager UI i Broager. En flot fight af holdet resulterede i en 1-0 sejr til IF92. Broager UI havde vundet deres to første kampe, så det var med god skepsis for IF92 tog den lange tur til Broager i aften. Dennis Skogemann scorede målet i 1. halvleg, og denne føring holdt hjem.
19-04-2021 10:20:10
Kommende IF92 kampe/oversigt 19.4.-25.4.
18-04-2021 20:27:29
Serie 1 vandt i eftermiddag i Kolding B
Serie 1 vandt i eftermiddag i Kolding 3-2 over Kolding B. Førte 2-0 ved pausen. Denne føring er nogen gange en farlig føring, og det viste sig, da Kolding B i de første 10 minutter fik udlignet til 2-2. Men et straffespark til IF92 senere i halvlegen gav sejren til 3-2.