FC Esbjerg Øst Serie 3 tabte lørdagens første kamp i turneringen

27. marts 2022 kl. 23:32
FC Esbjerg Øst Serie tabte lørdagens første turneringskamp på Jerne Stadion til Skovlund IF med 1-0. 0-0 ved halvleg.

FC Esbjerg Øst (Seniorsamarbejde Jerne IF og IF92)

Serie 3

Lørdag 26.3. kl. 16,15

Jerne Stadion

FC Esbjerg Øst - Skovlund IF     0-1    (0-0)

Kommentar:

FC Esbjerg Øst tabte kampen til Skovlund IF med 1-0. Kampen bar stor præg af at være første runde i foråret.

Både spille- som banemæssigt. Spillet hang ikke sammen for nogen af holdene, men Skovlund startede dog bedst, og havde nogle tilbud i første halvleg, som skyldtes tilfældigheder p.g.a. en dårlig bane. FC Esbjerg Øst kom bedre med i den sidste halvdel af første halvleg, dog uden at blive farlige.

I anden halvleg fik Esbjerg Øst udvist målmanden, efter at han havde taget bolden med hænderne udenfor feltet, og på det efterfølgende frispark, som reservemålmanden klarede, var Skovlund IF først over riposten og scorede kampens eneste mål.

FC Esbjerg Øst kom herefter længere frem og pressede, dog uden de store chancer, bortset fra et godt langskud sidst i kampen.