Nyheder

09-05-2021 20:42:38
Serie 1 tabte stort i Haderslev
Serie 1 havde bange anelser inden kampen i eftermiddag mod rækkens tophold Haderslev FK i Haderslev. Det gik rimeligt i starten af kampen, men da Haderslev FK kom til scoring gik det galt for holdet. 3-0 ved halvleg, og yderligere 4-0 i 2. halvleg, så et nederlag på 7-0 blev det til.
03-05-2021 11:58:14
Nedlukning i Jerne Sogn i denne uge
Esbjerg Kommune har midlertidigt besluttet at nedlukke Jerne sogn med øjeblikkelig virkning jævnfør de gældende regler for automatisk nedlukning af sogne. Dette gælder ikke for udendørs aktivitet. Så vi kan fortsætte med træning og kamp i Veldtofte og Skibhøj.
03-05-2021 10:05:46
Kommende IF92 kampe/oversigt 3.5.-9.5.
Følgende kampe/oversigt .........
02-05-2021 10:23:08
Serie 1 tabte lørdag eftermiddag på Skibhøj Anlæg
Serie 1 tabte lørdag eftermiddag tl Seest B 4-1 på Skibhøj Anlæg. Ved pausen 0-3 og dermed var kampen reelt afgjort. I 2. halvleg scorede begge hold et mål.
28-04-2021 12:54:48
Serie 1 kampen i aften udsat
Serie 1 kampen i aften på Skibhøj Anlæg udsat grundet Corona i IF92 truppen.
26-04-2021 10:29:31
Kommende IF92 kampe/oversigt 26.4.-2.5.
20-04-2021 22:51:21
Flot sejr til Serie 1 i aften
Serie 1 spillede i aften udsat kamp mod Broager UI i Broager. En flot fight af holdet resulterede i en 1-0 sejr til IF92. Broager UI havde vundet deres to første kampe, så det var med god skepsis for IF92 tog den lange tur til Broager i aften. Dennis Skogemann scorede målet i 1. halvleg, og denne føring holdt hjem.
19-04-2021 10:20:10
Kommende IF92 kampe/oversigt 19.4.-25.4.
18-04-2021 20:27:29
Serie 1 vandt i eftermiddag i Kolding B
Serie 1 vandt i eftermiddag i Kolding 3-2 over Kolding B. Førte 2-0 ved pausen. Denne føring er nogen gange en farlig føring, og det viste sig, da Kolding B i de første 10 minutter fik udlignet til 2-2. Men et straffespark til IF92 senere i halvlegen gav sejren til 3-2.
18-04-2021 20:16:08
U14 Drenge liga 4 første kamp i Forår 2021
U14 Drenge liga 4 første kamp i Forår 2021 spillede i eftermiddag sin første kamp i turneringen mod Kolding B. Tabte lidt stort 0-5. Havde fortjent bedre. Holdet startede op i nye trøjer skænket af Get2Sport.
12-04-2021 11:17:23
Kommende IF92 kampe/oversigt 12.4.-18.4.
10-04-2021 23:35:51
Serie 1 tabte stort i eftermiddag på Skibhøj Anlæg
Serie 1 tabte stort i eftermiddag på Skibhøj Anlæg til Bov IF med 5-0. Ved pausen 0-0. To hjørnespark kort efter hinanden godt inde i 2. halvleg gav gæsterne føringen 2-0, og så var kampen afgjort. Bov IF scorede yderligere tre mål hvor kræfterne hos IF92 slap op.
09-04-2021 17:14:51
Serie 1 spiller i morgen(lørdag) første turneringskamp Forår 2021
Serie 1 spiller i morgen lørdag kl. 14,00 første turneringskamp på Skibhøj Anlæg mod Bov IF.
06-04-2021 13:30:05
Kommende IF92 kampe/oversigt 6.4.-11.4.
04-04-2021 12:25:54
IF92 Træningstider Forår 2021
IF92 Træningstider Forår 2021 oversigt....Gældende fra tirsdag 6.4.
28-03-2021 15:43:39
Kommende IF92 kampe 29.3.-5.4.(Påskeugen)
24-03-2021 09:56:42
Ungdom i Skibhøj starter træning op igen fra på mandag den 29.3.
Ungdom i Skibhøj starter op igen med træning fra på mandag den 29.3. efter at have været nedlukket i 3 uger grundet Corona i vores område.
22-03-2021 12:31:41
Kommende IF92 kampe/oversigt 22.3.-28.3.
Følgende kampe/oversigt .........NB. Der vil løbende blive noteret på oversigten hvis kampene grundet Corona i området ikke vil blive spillet.Følgende nyt: Ungdom i skibhøj kampe er alle aflyst, idet vi først om alt går vel kan komme i gang med fodbold fra på mandag.
15-03-2021 10:52:31
Kommende IF92 kampe/oversigt 15.3.-21.3.
Følgende kampe/oversigt ......... NB. Grundet lukning af Præstegårdsskolen til foreløbigt 23. Marts grundet Coruna på skolen er kampene i ungdom aflyst den kommende weekend.